Winkelwagen

Reinigings Produkten


Orbio® 5000-Sc water-reinigings technologie


Artikelcode: Orbio5000-ScOrbio® 5000-Sc water-reinigings technologie

De Orbio® 5000-Sc Split Stream-technologie zet ter plaatse water en zout elektrisch om in een duurzame reinigingsoplossing, ter vervanging van een groot aantal conventionele reinigingsmiddelen voor dagelijks gebruik. De gegenereerde reinigingsoplossing kan gebruikt worden in spray- en veegtoepassingen, sprayreiniging, tapijtextractiemachines, schrobzuigmachines, etc. Deze oplossing levert een effectieve, milieuvriendelijke manier om vele, dagelijks gebruikte conventionele reinigingsmiddelen te vervangen zoals: 

  • Alles reinigers 
  • Reinigers voor glas 
  • Reinigers voor roestvrij staal 
  • Dagelijkse reinigingsmiddelen in schrobzuigmachines 
  • Spray-reinigers voor tapijten

Vereenvoudig uw werkwijze 
Vervang meerdere producten met slechts één oplossing. De Orbio Split Stream-technologie werkt met de meest bestaande schoonmaakapparatuur en methoden. 

Verlaag uw impact op het milieu 
De Orbio 5000-Sc ondersteunt uw initiatieven op het vlak van duurzaamheid. Een onafhankelijke studie van Ecoform toont aan dat, door het verminderen van de noodzaak voor conventionele reinigingsmiddelen voor dagelijks gebruik, u bijdraagt tot het verkleinen van uw ecologische voetafdruk. 

Promoot gezondheid en veiligheid 
Behaal schoonmaakresultaten die net zo goed of beter zijn dan met conventionele reinigingsmiddelen voor dagelijks gebruik in de meeste toepassingen, zonder de potentiële gezondheids- en veiligheidsrisico's. Verbetert tractie op te vloer, gecertificeerd door NFSI, een non-profit groep die zich richt op het verminderen van ongevallen door slip- en valpartijen.
Onafhankelijke testen uitgevoerd door Eurofils tonen tevens aan dat de oplossing aangemaakt door de 5000-Sc reukloos is en huid en ogen niet irriteert.

Reinig overal 
De oplossing gecreëerd door de Orbio Split Stream-technologie evenaart of overtreft de prestaties van de meeste conventionele reinigingsmiddelen voor dagelijks gebruik, zowel in spray-en-veeg toepassingen als in machines. 
Uit onafhankelijke testen, uitgevoerd door Toxics Use Reduction Institute (TURI) Surface Solutions Laboratory, blijkt dat de reinigingsoplossing gecreëerd door de Orbio 5000-Sc even goed reinigt als vergelijkbare allesreinigers en glasreinigers bij manuele toepassingen. De oplossing kan gebruikt worden in de meeste manuele of geautomatiseerde dagelijkse reinigingstoepassingen en is een WOOLSAFE goedgekeurd milieuvriendelijk product voor gebruik op wol en synthetische tapijten of vloerkleden.

Beheer uw kosten 
Verminder de noodzaak voor aankoop, transport en afvoer van conventionele reinigingsmiddelen voor dagelijks gebruik en verpakkingen. 
Wenst u een offerte, neem dan contact met ons op.

Aantal